Webinář Hygienické minimum

O webináři

Lektor: Mgr. Jiří Plzák

Školíte pracovníky dle vnitřního předpisu opravdu ve stanovených intervalech? Provádíte o školení odpovídající záznam? Chcete odborného či dokonce certifikovaného školitele, který skutečně rozumí problematice školních jídelen? Pak jste tady správně!

Tento webinář připomene zásady osobní a provozní hygieny v hromadných stravovacích provozech i opatření významná při výrobě pokrmů. A to vše dle aktuálně platné legislativy!

Školení se můžete zúčastnit skupinově. A protože je online, nemusíte řešit zástup za zaměstnance.

Potvrzení, které vyžadují kontrolní orgány (osvědčení o proškolení z tzv. hygienického minima), obdrží každý absolvent e-kurzu.

Termín: 29.8.2024

Čas: 9:00

Délka: 120 min

Osvědčení: Ano

Nutná účast pro osvědčení: 110 min

Závěrečný test: Ne

Záznam k dispozici do: 5.9.2024

Cena: 990 Kč

Důležité informace
Datum od29. srpna 2024
Datum do29. srpna 2024
Počet hodin2
Registracehttps://jidelny.cz/e-learning/hygienicke-minimum-6/  
Harmonogram
29. srpna 20249:00 - 11:00 (2)
Nejbližší akce

17. 9. 2025 19. 9. 2025

Znojemská zemědělská výstava 2025

Tradiční zemědělská výstava. Naše poklady z Čech a Moravy Aktivita je součástí činnosti školy jako Centra odborného vzdělávání pro zemědělství v rámci projektu IDZ JMK.

17. 9. 2025 17. 12. 2025

STEAM klub_Mozek a mysl

STEAM klub pro středoškoláky z JMK Mozek pod lupou: neurovědy v akci Jak funguje lidský mozek? Jak vznikají naše vzpomínky, emoce a rozhodnutí? A dá se jeho výkon nějak zlepšit? Společně se ponoříme...